Anders skrev:

Køreskolen kørbest er den bedste køreskole i Aarhus. Det er en køreskole, hvor der er plads til alle. Det er en køreskole, hvor man ikke har lyst til at stoppe, når man først er gået i gang. Man får et godt sammenhold på holdet, hvor man hjælper, støtter og tror på hinanden. Man er en lille ny familie, som alle bare skal være en del af.

Teori undervisningen er i topklasse af den allerbedste Lone, som altid er klar på at undervise. Lone er altid i godt humor og det smitter og gør teori undervisningen meget bedre. Hun hjælper og forklarer på nye måder, hvis man ikke forstår det. Hun er god til at spørge alle i undervisningen og hvis man har spørgsmål, skal man ikke være bange for at spørge, Lone skal nok hjælpe.

I skolevognen sidder Carsten, altid frisk på at lære en nye ting. Han giver de fedeste køreture med højt humor og en masse grin. Han giver ikke op på en, hvis man ikke kan finde ud af det. Han prøver indtil man kan.

Køreskolen Kørbedst er en køreskole, hvor du altid føler dig hjemme og godt tilpas. Det er en køreskole, hvor man kan være 100% sikker på, at der er styr på tingene. Køreskolen Kørbedst har fuld fortjent 5 stjerner fra mig. Lone og Carsten fortjener, at alle vælger deres køreskole, da den er i topklasse.

Hilsen Anders